Girne Belediyesi 7. Öykü Yarışması

Bibliyo 

Admin
Aktiflik Süresi
2g 9s 16dk
Web sitesi
www.bibliyo.net
Girne Belediyesi 7. Öykü Yarışması

Girne Belediyesi 7. Öykü Yarışması​

🗓️ Yarışmanın son başvuru tarihi: 10 Ocak 2025

🏆 Yarışmanın toplam para ödülü: 21 Bin TL'dir

✍️ Yarışmanın konusu: Girne’de bir yer düşlüyorum

✉️ Yarışmanın katılım şekli: Elden

❗ Yarışmadaki kısıtlar: Girne Bölgesi’nde bulunan özel ve devlet okullarında eğitim gören 6. sınıf, 7. sınıf ve 8. sınıf öğrencileri

🏢 Düzenleyen: Girne Belediyesi

Yarışma başvurusu devam ediyor...

Girne Belediyesi 7. Öykü Yarışması​

• Girne Bölgesi’nde bulunan özel ve devlet okullarında eğitim gören 6. sınıf, 7. sınıf ve 8. sınıf öğrencilerine açıktır
  • Öykülerin Türkçe yazılması ve A4 çizgili dosya kâğıdına el yazısıyla ya da bilgisayarda yazılarak hazırlanması gerekmektir
  • Öykülerin minimum 3, maksimum 5 sayfa uzunluğunda olması ve yalnızca ön yüzlerinin kullanılması gerekmektedir; fotokopi olarak gönderilen öykülerin değerlendirmeye alınmayacaktır
  • Öykülerin orijinal ve özgün olması gerekmektedir
  • Öykülerin herhangi bir yerde yayımlanmamış olması veya başka bir eserden alıntı içermemesi gerekmektedir
  • Katılımcıların, öykülerin son sayfasında ad-soyad, okul, sınıf ve iletişim bilgilerini eksiksiz bir şekilde iletmesi gerekir
  • Öykülerin Girne Belediyesi Sosyal İşler Şubesi Amirliği’ne elden teslim edilmesi gerekir

Girne Belediyesi 7. Öykü Yarışması Ödülleri​

• Birincilik ödülü olarak 8.000 TL
  • İkincilik ödülü olarak 6.000 TL
  • Üçüncülük ödülü olarak 4.000 TL
  • Başkanlık Özel Ödülü kapsamında 3.000 TL değerinde Deniz Plaza hediye çeki

Yarışma iletişim​

Yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler, detaylı bilgi için Girne Belediyesi Sosyal İşler Şube Amirliği ile iletişime geçebilir veya 0533 879 95 95’nolu numaradan bilgi alabilir.

Konuyu görüntüleyenler

Geri